【Serbuk Tiger】 Permukaan Permukaan Permukaan Aluminium Panel Aluminium

- Dec 13, 2017 -

Produk panel aluminium hiasan dalaman, termasuk Panel Pemangkasan Aluminium Tiang, Panel Aluminium Dinding, Siling Aluminium, dan lain-lain, rawatan permukaan biasanya digunakan untuk lapisan serbuk, ia adalah estetik, ketahanan. Diiktiraf di peringkat antarabangsa lapisan serbuk terbaik adalah serbuk Tiger Amerika Syarikat, prestasinya, seumur hidup lebih baik daripada lapisan serbuk am di pasaran.


Column Aluminum Cladding Panel

 

Kami Bahe adalah jenama serbuk Tiger Amerika Syarikat yang ditubuhkan pengeluar semburan, secara profesional menyediakan produk panel aluminium permukaan serbuk berkualiti tinggi untuk seni bina dalaman mewah. Daun kuning emas syarikat dipilih rawatan Bahe putih serbuk harimau putih untuk Panel Aluminium Cladding Panel. panel aluminium dinding dan produk lain, ia meningkatkan gred keseluruhan ruang hiasan permukaan ruang hiasan. Dan jangan bimbang tentang panel akan bertukar warna oleh tindakan kimia dengan oksigen


Column Aluminum Cladding Panel


Column Aluminum Cladding Panel

 

Bahe , sebagai bahan binaan Aluminium Panel Manufacturers, dan sebagai serbuk Amerika Syarikat Tiger serbuk salah satu daripada beberapa pengeluar semburan yang ditetapkan, komited kepada pelanggan disesuaikan panel aluminium berkualiti tinggi dan produk panel aluminium dalaman yang lain, sehingga pelanggan benar-benar dapat membeli rehat terjamin!