Punching Design Panel Aluminium --- Chain Restaurant

- Nov 30, 2017 -

Dari segi makanan, gaya hiasan restoran kelihatan tidak bermakna. Ia hanya menyediakan tempat untuk pelanggan, sesetengah gaya hiasan diiklankan sendiri, sementara yang lain membuat pelanggan menghormati. Tidak syak lagi bahawa yang terakhir tidak dianggap begitu. Oleh itu pada permulaan projek ini, satu-satunya faktor yang kita fikirkan ialah: Ia mestilah kontemporari.


pandangan Hiasan Panel Aluminium

4.jpg
5.jpg

Makan sebenarnya adalah pengalaman pelbagai deria; Indeks keseronokan adalah dari rangsangan yang tidak dijangka. Jadi, kami membuat adegan aneh untuk orang-orang semasa mereka melakukan perkara yang biasa untuk mendapatkan pengalaman yang penuh dan rumit.


Reka Bentuk Panel Aluminium Menumbuk Interior

6.jpg11.jpg

Cahaya adalah alat, yang digunakan untuk memberi emosi, sentiasa ada suhu.

11.jpg12.jpg13.jpg15.jpg

Aluminium adalah kedua-dua bahan yang menyinggung dan melindungi, menyebabkan rasa krisis dan ketidakamanan. Tidak syak lagi cara terbaik untuk mengekspresikan adegan aneh. Seluruh projek dibungkus dan dipecah oleh bahan tunggal. Ia mempunyai maya dan realiti selang, pelbagai lapisan superposisi pengalaman visual. Membuat suasana yang aneh dan menarik. Juga, ia mengekalkan hubungan antara blok. Saiz blok ditentukan oleh rasa aman.


panel aluminium sebagai bahan

1.jpg2.jpg


Setiap sekeping partition menumbuk ialah pemidang tilik. Ia mendedahkan kisah orang dan peristiwa. Hanya aliran cerita yang meriah, seperti simbol figuratif, apabila anda melihatnya, ia hilang.

8.jpg9.jpg