Profil Tinggi Dan Projek Panel Aluminium Dinding Curtain Stadium Tertutup-Elegan

- Dec 13, 2017 -

Stadion ini terletak di California, yang dipanggil Roberts Pavilion, adalah a    stadium tertutup yang baru dibina Kolej Liberal Arts di California. Roberts Pavilion menggunakan PVDF Aluminium Curtain Wall Panel untuk hiasan luaran, penampilan keseluruhannya adalah mulia dan cerah, menarik banyak orang yang mempunyai impuls untuk melawat dan menikmati penampilan ini. Dinding tirai luar dinding aluminium fluorin-karbon mempunyai ciri rintangan cuaca, rintangan cuaca boleh mencapai sehingga 30 tahun dan mengekalkan warna tidak pudar.


5.jpg


Roberts Pavilion juga sangat berkilat dan berkilauan pada waktu malam. Kini, Panel Dinding Tirai Aluminium PVDF secara beransur-ansur digunakan untuk Wanda, Wal-mart dan lain-lain muzium besar, projek-projek pusat membeli-belah.


1.jpg4.jpgRoberts Pavilion rest hall menggunakan panel sarang lebah aluminium sebagai hiasan siling, Aluminium Honeycomb Panel Ceiling boleh mempunyai kesan penebat bunyi, itu adalah bahan binaan mewah untuk aplikasi hiasan dalaman.

3.jpg


Namun, zon kecergasan Roberts Pavilion lebih rendah, menggunakan Ceiling Profil Aluminium Kayu Kayu , dalam satu tangan, menguatkan aliran udara ruang, tetapi juga meningkatkan fleksibiliti reka bentuk dalaman dan hiasan untuk aplikasi tiub aluminium segi empat tepat .


2.jpg