Pernahkah Anda Menutup Ceiling Aluminium Bumbung yang Dipasang Ke Pusingan?

- Dec 12, 2017 -

Sekarang Aluminium Baffles Bahan siling di bidang hiasan seni bina digunakan secara meluas, kebanyakannya dijubing dalam bentuk paparan siling di siling. Malah, Aluminium Baffles Ceiling boleh disesuaikan ke dalam banyak bentuk, hiasan yang berbeza, kesan hiasan akan berbeza.


案例图片1.jpg


Aluminium Baffles Ceiling dalam kesan visual memberikan kesan yang persegi, tetapi selepas reka bentuk berani pereka, siling aluminium baffle dipasang dengan bentuk bulat, memberikan ekspresi visual yang berbeza. Kayu Aluminium Bumbung Aluminium Siling dengan kandil gantung dan hiasan lukisan dakwat, memberikan antik hangat dan selesa. Siling Aluminium Kecil Aluminium boleh diproses menjadi banyak bentuk yang berbeza, melengkung, bergelombang, dan lain-lain, boleh disesuaikan mengikut kehendak pelanggan pelbagai bentuk untuk memenuhi keinginan anda.


案例图片2.jpg

 

Bahe Bahan Bangunan Pengeluar jangka panjang dalam pelbagai pengeluaran aluminium, untuk menghasilkan Ceiling Aluminum 500,000 meter sebulan, anda dialu-alukan untuk bertanya.