Istana Negara Dachang - Unsur-unsur Klasik Aluminium Panel Ukiran Kayu Aluminium

- Dec 05, 2017 -

Istana Negara Dachang belajar daripada budaya seni bina tempatan dan intipati pembinaan pelbagai kumpulan etnik di China, digabungkan dengan budaya tradisional dan teknik seni bina moden, mewujudkan kad perniagaan kebudayaan negara.


5.jpg


Sistem air Istana Negara Dachang memisahkan bangunan dan tapak sekitarnya. Yang membentuk sebuah pulau budaya, Bentuk keseluruhannya bermaksud "Oriental Pearl", sementara bangunan utama adalah seperti gabungan mutiara dengan budaya Cina, mozek di tanah subur ini. Bangunan utama adalah streamer yang melimpah dan terang. Pemodelan Senibina adalah ringkas, megah, mencerminkan inovasi inklusif bangsa Cina dan nilai teras peningkatan diri. Dalam bangunan di sekitar ruang koloni, melambangkan 56 perpaduan negara dan kemakmuran bersama.


1.jpg


4.jpg


Bentuk bulatan luar dan lingkaran dalaman adalah khas, lubang-lubang array secara beransur-ansur dikurangkan dari bawah ke bahagian atas, dan akhirnya perpaduan teknik-teknik seni bina melambangkan kebudayaan negara yang berwarna-warni dalam campuran ini, bermakna perpaduan semua etnik kumpulan dan masa depan yang cerah.


2.jpg


3.jpg


Aluminium Carve Camber Cladding Panel adalah bentuk ekspresi artistik untuk Panel Aluminium Dinding Tirai , Dengan panel aluminium berongga dari pelbagai corak artistik, ini bukan hanya kesan hiasan, dan dapat mencerminkan bangunan yang berbeda bagi pihak budaya.