Lingkaran bulatan yang dibuat oleh Panel pepejal atipikal aluminium

- Dec 01, 2017 -

     523146_11_011.jpg


Hospital Pusat Mianyang, Reka bentuk keseluruhan adalah dengan antarabangsa moden hospital standard, tiga bahagian utama Hospital: Jabatan pesakit luar, Jabatan Perubatan, Jabatan pesakit dalam, diatur tertumpu. Selain itu, Jabatan Perubatan boleh menjadi saham oleh Jabatan pesakit luar dan pesakit dalam Jabatan.  Panel logam aluminium dan siling-siling aluminium sentiasa menjadi pilihan pertama bagi hiasan dalaman hospital.  Memang ketahanan api, ketahanan pengoksidaan, pemasangan yang mudah, estetika, mudah untuk ciri-ciri bersih, segala kebaikan memenuhi keperluan persekitaran hospital, belakang tebukan plus bunyi-menyerap bahan boleh bising untuk ke hospital untuk  mengurangkan bunyi bising.


523150_15_015.jpg


Atipikal aluminium pepejal Panel adalah berdasarkan keperluan rekabentuk projek, menggunakan peralatan tatanan precision, melalui pemotongan Pengarasan, lipatan, slotting, tanduk, kimpalan, pengisaran dan menyembur proses pemprosesan produk-produk panel aluminium.

523153_18_018.jpg


Aluminium atipikal Panel kayu dengan reka bentuk unik, struktur adalah rawak dan dengan pelbagai bentuk. Penerapan ciri-ciri hiasan yang moden dan besar rasa masa adalah sepenuhnya mencerminkan intipati atipikal aluminium pepejal Panel. Oleh aluminium atipikal yang kukuh panel dibungkus sehingga cincin, membawa elemen yang dinamik dalam ruang dalaman.523159_25_024.jpg