Proses Etching venir aluminium

- Sep 11, 2017 -

Dari → sektor penyahgris basuh → → asid hakisan yang basuh membasuh → alkali kakisan → basuh basuh basuh basuh basuh membasuh pengoksidaan → → → → → → →.

Profil selepas hakisan asid pertama, selepas kakisan alkali, cahaya, sebelum akhir penjualan. Pusat Teknologi asid etching, kepada corak mekanikal, dari pasir, dan lain-lain ditentukan oleh kakisan asid. Berbeza daripada gerhana beralkali, kelebihan terbesar etching asid kepada corak mekanikal kuat, dari pasir cepat, rendah penggunaan aluminium, biasanya 3-5 minit untuk menamatkan, penggunaan aluminium adalah hampir beralkali menggores 1 / 8-1 / 6.

Walau bagaimanapun, masalah alam sekitar asid hakisan semakin cemerlang: asid tangki gas toksid HF melarikan diri dan mencuci tangki pencemaran. Fluorides biasanya sangat toksik dan pelupusan adalah lebih sukar. Di samping itu, selepas rawatan asid menggores, penampilan rambut gelap gelap, walaupun lepas alkali berterusan hakisan dan cahaya, boleh menjadi Allah ada, tetapi masih sangat gelap, kedua-duanya untuk meningkatkan proses, namun turut kehilangan yang bersinar, yang juga perlu aluminium venir perusahaan untuk memperbaiki.

Aluminium venir menggores proses berkesan meningkatkan kecekapan pengeluaran aluminium venir dan mengurangkan kos pengeluaran venir aluminium, dan membawa pencemaran alam sekitar. Oleh itu, perusahaan venir aluminium juga perlu melakukan langkah-langkah perlindungan alam sekitar perlu, trend pembangunan yang baik.