Sistem Cladding aluminium dinding luar Shopping Mall

Sistem Cladding aluminium dinding luar Shopping Mall

Rawatan permukaan: PVDF salutan
Salutan jenama: PPG, Akzo Nobel
Bahan: Aluminium, aloi aluminium
MOQ: 200 meter persegi
Fasal penghantaran: FOB, CIF

Maklumat produk

Sebagai satu bentuk dinding langsir, tirai dinding aluminium venir terutamanya digunakan untuk teduhan dinding dan dinding-lampu dan bukannya mozek dan dinding sandblasting am. Dengan berat ringan, tinggi ketegaran, rintangan cuaca dan rintangan kakisan; Ia boleh diproses menjadi pelbagai bentuk yang kompleks seperti kapal terbang, arc permukaan dan sfera, dengan rawatan permukaan warna kaya, pemasangan mudah dan pembinaan, mudah kering dan penyelenggaraan yang sangat baik perlindungan alam sekitar perlindungan dan kebakaran fungsi Bahasa Melayu. Oleh kerana tindakan pelbagai beban pada bangunan bertingkat tinggi pada setiap masa, terutamanya tekanan angin yang tinggi, mozek yang begitu mudah jatuh, dan bahan dinding tirai dengan kekerasan yang lemah akan cacat disebabkan oleh tekanan angin yang besar.


aluminum-cladding-system.jpg

aluminum-cladding-panels-1.jpgaluminum-cladding-panels-2.jpgaluminum-cladding-panels-3.jpgTirai dinding aluminium venir amat sesuai untuk dekorasi pejabat kanan bangunan, Pejabat, membeli-belah square, koridor, Lapangan Terbang, Stesen, kilang, bangunan, hospital, club, bank, membeli-belah, Dewan pameran, dan sebagainya.
Zhuhai-New-City-Aluminum-Cladding-System.jpgNew-Sun-City-Aluminum-Cladding-Wall-System.jpg
Tigu-Aluminum-Curtain-Wall-System.jpgSOALAN-SOALAN LAZIM                                                                                                     


1. Kenapa pilih BAHE?

a) dengan 8 tahun pengalaman dalam perkilangan produk diperakui aluminium (cladding panel dinding dan siling jubin) untuk lebih daripada 30 negara & rantau, Singapura sebagai pasaran utama kita.

b) memberi pelbagai jenis aluminium siri produk dengan kualiti yang baik dan harga yang paling kompetitif.

c) menawarkan juga pembungkusan & penghantaran cadangan untuk mengelakkan masalah-masalah yang tidak perlu.

d) mengadakan pasukan dagangan yang profesional, positif & responsif untuk menyediakan perkhidmatan yang boleh dipercayai. Anda boleh mendapatkan perkhidmatan selepas jualan yang cemerlang kami bila-bila masa.

e) BAHE sentiasa mengekalkan standard yang ketat bagi kualiti produk dengan reputasi yang baik. Kami memastikan pelanggan kami bahawa kualiti yang boleh dipercayai hanya produk yang disediakan.


2. boleh didapati ketebalan dan saiz?

Ketebalan biasa aluminium cladding Langsir panel dinding ialah 1.5 mm, 2.0 mm, 2.5 mm, 3.0 mm dan 4.0 mm.

Biasa saiz saiz panel cladding aluminium 1220 * 2440mm, lebar julat adalah 900 ~ 1500 mm, julat panjang adalah 1800 ~ 4000 mm, ianya cukup fleksibel supaya dibuat apa-apa bentuk mengikut lukisan-kedai.


3. Apakah jaminan produk anda?

Kami menawarkan waranti 15 tahun ke atas struktur, bersama-sama dengan jenama PPG salutan permukaan PVDF selesai.


Siasatan