Bumbung Soffit PVDF bersalut aluminium Panel

Bumbung Soffit PVDF bersalut aluminium Panel

Spesifikasi: tersuai

Ketebalan: biasanya 1.5-3.0 mm

Rawatan permukaan: PVDF bersalut

Bahan mentah: aloi aluminium 1100, 3003, 5257, siri 6061

Negara asal: Guangdong China

Maklumat produk

Reka bentuk dan hiasan bangunan Soffit bumbung, dengan zaman pembangunan, terutamanya dalam moden mewah bangunan soffit bumbung bahagian, PVDF Soffit bumbung bersalut aluminium Panel telah digunakan secara meluas.

Bumbung Soffit PVDF bersalut aluminium Panel adalah menyeluruh menggunakan segi dalaman dan luaran perhiasan sebagai beratnya resistance、light resistance、corrosion cuaca sangat baik dan mudah untuk memasang.

Bumbung Soffit PVDF bersalut aluminium Panel ciri: pertama, ia adalah pemasangan yang mudah. Mengikut keperluan hiasan permukaan bangunan, PVDF bersalut aluminium Panel diproses menjadi spesifikasi saiz tertentu melalui kimpalan, lenturan dan teknologi lain. Mana-mana pemodelan Geometri yang kompleks boleh disesuaikan. Ia adalah struktur keluli, ringkas dan mudah. Kedua, warna adalah kebolehan kepelbagaian dan cuaca. Ia boleh membuat warna mengikut warna Pantone sepadan ot mengikut kehendak pereka.

Bumbung Soffit PVDF bersalut aluminium Panel menyembur proses: pertama, plat rata sebelum disembur, permukaan lembaran perlu melalui rawatan dekontaminasi dan kimia minyak untuk menghasilkan filem chrome, meningkatkan pengoksidaan dan lekatan permukaan lapisan dan logam rintangan, ianya sesuai untuk memanjangkan hayat berguna cat membran ini.

Bumbung PVDF Soffit bersalut aluminium Panel ini juga popular seluruh arkitek dan reka bentuk dengan karekternya yang dikitar semula dan tiada mudarat kepada alam sekitar.


1、POP rivetRoof Soffit PVDF coated Aluminum  Panel-1.jpg

Tanda kurung 2、alum

3、Foam

4、Aluminum cladding panel

5、Self-menoreh skru

6、sealant

Tiub keluli 7、Square

8、Angle keluli

9、set skru

10、expansion skru

Roof Soffit PVDF coated Aluminum  Panel-2.jpg


广州海印又一城.jpg IMG_3608.JPGIMG_3913.JPG   广州海印又一城.jpg12 我们的工厂2.jpg


15联系方式2.jpgSiasatan