PVDF Coated Aluminium Cladding Panel

PVDF Coated Aluminium Cladding Panel

Spesifikasi: disesuaikan

Ketebalan: biasanya 1.5-4.0mm

Rawatan permukaan: PVDF bersalut

Bahan mentah: aloi aluminium 1100, 3003, 5257, 6061 siri

Negara asal: Guangdong China

Maklumat produk

PVDF Coated Aluminium Cladding Panel digunakan secara meluas untuk ketahanan cuaca yang unggul, rintangan kakisan, penampilan cahaya dan cantik, pemasangan mudah dan kelebihan lain, ia menjadi bahan hiasan logam baru untuk hiasan dalaman dan eksterior bangunan yang besar.

PVDF Coated Aluminium Cladding Panel mempunyai perlindungan alam sekitar yang unggul dan, kepelbagaian modelnya tidak boleh digantikan untuk bahan binaan lain, yang dicari oleh arkitek.

PVDF bersalut Aluminium Cladding Panel digunakan untuk pelbagai dinding seni bina, facade lobi, kanopi, tiang, koridor tinggi, jambatan pejalan kaki dan bahagian-bahagian lain hiasan.

Terdapat banyak prestasi Cemerlang PVDF Coated Aluminium Cladding Panel

1, fluorocarbon Aluminium Cladding Panel permukaan lapisan mempunyai rintangan cuaca yang sangat baik dan prestasi anti-ultraviolet, warna yang tahan dan stabil, tidak mudah pudar.

2, prestasi asid dan alkali, boleh menahan persekitaran yang keras angin dan matahari.

3, ia mempunyai lekatan yang baik, kekuatan tinggi, rintangan hentaman, ketahanan kuat terhadap pencemaran, salutan licin, mudah dibersihkan.

4, Ia adalah dengan warna-warna kaya, tekstur yang baik dan cantik, cantik. Terdapat cat monokrom, cat logam, anda boleh memaksimumkan memenuhi keperluan pelanggan.

Gabungan resin PVDF dan warna-warna tak organik boleh bekerja lebih dari 10 tahun. Ia memenuhi keperluan warna keperluan pembinaan moden. Ia juga popular di seluruh arkitek dan pereka dengan watak kitar semula dan tidak membahayakan alam sekitar.


1, pop rivet PVDF Coated Aluminium Cladding Panel-1.jpg

2, pendakap Alum

3, buih

4, panel pelapik aluminium

5, Skru sendiri mengetuk

6, Sealant

7, tiub keluli Square

8, keluli sudut

9, Tetapkan skru

10, Skru pengembangan


PVDF Coated Aluminium Cladding Panel-2.jpg


3.jpgIMG_3922.JPG

IMG_3925.JPGQQ图片20150907094148.jpg梅州客都汇 (16).JPG
16 联系 信息 3.jpgSiasatan