Panel Cladding marmar kesan aluminium

Panel Cladding marmar kesan aluminium

Spesifikasi: tersuai

Ketebalan: biasanya 1.5-3.0 mm

Rawatan permukaan: marmar kesan rawatan

Bahan mentah: aloi aluminium 1100, 3003, 5257, siri 6061

Negara asal: Guangdong China

Maklumat produk

Panel aluminium corak batu marmar bahan mempunyai sebuah air repellency dan kakisan rintangan kepada pelbagai pelarut kimia. Ia mempunyai ketahanan api yang tinggi, supaya api tidak akan menghasilkan gas toksik apabila ia combusted. Marmar kesan aluminium Cladding Panel struktur yang stabil, pembersihan diri yang kuat dan mempunyai kepelbagaian warna.

Contoh corak permukaan batu batu corak aluminium panel produk yang sangat nyata, ia mempunyai tekstur batu kaya, kesan adalah lebih realistik. Dan terdapat banyak corak batu permukaan, anda boleh memilih gaya yang anda suka di talian batu yang sedia ada atau menyediakan sampel corak baru untuk mencipta gaya lebih cantik. Gloss permukaan yang tinggi, halus Lembaga tidak kotor minyak, mudah dibersihkan.

Panel Cladding aluminium kesan bermarmar mempunyai rintangan air dan rintangan kakisan kepada apa-apa pelarut kimia. Ia tidak akan muncul gas beracun seperti watak kebakaran bukti. Memang bijak menggunakan kerana kestabilan tinggi, pembersihan diri watak dan warna yang pelbagai. Berbanding batu marmar yang sebenar, panel cladding marmar kesan aluminium adalah lebih banyak pemasangan pemodelan dan mudah serta dengan yang ringan, baik ketegaran, kekuatan tinggi, ketahanan api yang baik, memenuhi keperluan Bomba dan ciri-ciri lain. Reka bentuk dan meletakkannya untuk pilihan pertama.


1、POP rivetMarble Effect Aluminum Cladding Panel-1.jpg

Tanda kurung 2、alum

3、Foam

4、Aluminum cladding panel

5、Self-menoreh skru

6、sealant

Tiub keluli 7、Square

8、Angel sleel

9、set skru

10、expansion skru


Marble Effect Aluminum Cladding Panel-2.jpg


仿石纹 (1).jpg 仿石纹 (2).jpg11 我们的工厂标题.jpgSiasatan