Panel Cladding aluminium yang tidak teratur

Panel Cladding aluminium yang tidak teratur

Spesifikasi: tersuai

Ketebalan: biasanya 2.0-3.5 mm

Rawatan permukaan: bersalut lapisan serbuk poliester, PVDF bersalut, pemindahan haba percetakan, marmar kesan rawatan

Bahan mentah: aloi aluminium 1100, 3003, 5257, siri 6061

Negara asal: Guangdong China

Maklumat produk

Bahe terlibat dalam penyelidikan dan rekabentuk Panel Cladding aluminium yang tidak teratur untuk memenuhi permintaan bangunan hiasan. Digabungkan dengan keperluan bangunan berbeza, bahe menyesuaikan produk panel cladding aluminium berbentuk sempurna. Seperti Panel Cladding aluminium ini tidak teratur produk, dinyalakan di seluruh dalaman dan unsur-unsur hiasan Luaran.

Gaya reka bentuk Panel Cladding aluminium tidak teratur adalah unik, struktur sewenang-wenangnya, dan mempunyai pelbagai bentuk. Dengan penerapan ciri-ciri hiasan yang moden dan besar rasa masa merekabentuk, ia adalah intipati sepenuhnya digambarkan panel aluminium yang tidak teratur.

Rekabentuk panel aluminium standard dan pemprosesan Panel aluminium, ia memerlukan pengeluar mempunyai permintaan yang tinggi, dan ia meminta pengilang dengan teknik menghasilkan tinggi dan peralatan canggih. Bahe tahu ini dan sedar akan betapa pentingnya untuk membina satu pasukan reka bentuk profesional, jadi kita mewujudkan satu pasukan reka bentuk profesional dan menyokong ketepatan diimport machining peralatan, meningkatkan panel aluminium berbentuk Khas sistem pemprosesan, menyediakan satu platform yang disampaikan. Mengikut reka bentuk yang kreatif rekabentuk, menyediakan lukisan awal untuk memperdalam dan model rujukan. Menyokong dengan bimbingan pemasangan, sehingga penerimaan disiapkan. Panel Cladding aluminium tidak teratur luar menjadi salah satu hiasan bangunan pembinaan moden yang popular.


1、POP rivtIrregular Aluminum Cladding Panel-1.jpg

Tanda kurung 2、alum

3、Foam

4、Aluminum cladding panel

5、Self-menoreh skru

6、sealant

tiub keluli 7、Square

8、Angle keluli

9、set skru

10、expansion skru


Irregular Aluminum Cladding Panel-2.jpg


IMG_1499.JPG 友谊商店国金店 (2).jpg

友谊商店国金店 (3).jpg 友谊商店国金店 (1).jpg11 我们的工厂标题.jpg
Siasatan