Panel Pemangkasan Aluminium Keluli

Panel Pemangkasan Aluminium Keluli

Spesifikasi: disesuaikan

Ketebalan: biasanya 2.0-3.0mm

Rawatan permukaan: serbuk poliester bersalut, PVDF bersalut, percetakan pemindahan haba, rawatan kesan marmar

Bahan mentah: aloi aluminium 1100, 3003, 5257, 6061 siri

Negara asal: Guangdong China

Maklumat produk

Panel Aluminium Pendudukan melengkung adalah cara untuk mencapai reka bentuk ruang arka dan pelbagai peringkat. Pelbagai warna, rawatan permukaan dan pilihan kelengkungan, menjadikan panel pelapis aluminium berbentuk arka menjadi trend masa depan. Panel aluminium berpangkalan melengkung adalah dengan arka, arka dan berbentuk gelombang tiga gaya berbentuk arka, ia boleh dibuat sebagai rawatan bunyi berlubang atau panel datar.

Gabungan garis panel dan warna panel aluminium melengkung, bukan hanya menunjukkan prestasi garis lurus, tetapi juga boleh menghasilkan lebih banyak prestasi dan gaya.

Keperluan reka bentuk projek yang berbeza bukan arka yang sama, jadi prosedur pemprosesan dan kaedah pemprosesan lebih kompleks, keperluan peralatan pemprosesan dan keperluan rekabentuk pereka sangat tinggi, memerlukan pengeluar mempunyai kekuatan untuk menghasilkan.

Gaya yang unik dalam reka bentuk dan bentuk yang berbeza memenuhi hiasan fasad. Panel pelapis aluminium di luar menjadi bahan hiasan yang hebat dan berkelas untuk pembinaan luaran berskala besar baru. dan syarikat Bahe mempunyai kuasa untuk mencapainya.


1, rivt Pop Panel aluminium pelekap melengkung-1.jpg

2, pendakap Alum

3, buih

4, panel pelapik aluminium

5, Skru sendiri mengetuk

6, Sealant

7, tiub keluli Square

8, keluli sudut

9, Tetapkan skru

10, Skru pengembangan
Aluminium Cladding Panel Curved-2.jpg


6358302908309704302248263.jpg

Siasatan