Bijirin kayu Handrail aluminium Panel

Bijirin kayu Handrail aluminium Panel

Spesifikasi: tersuai

Ketebalan: biasanya 1.5-3.0 mm

Rawatan permukaan: pemindahan haba percetakan

Bahan mentah: aloi aluminium 1100, 3003, 5257, siri 6061

Negara asal: Guangdong China

Maklumat produk

Handrail tangga adalah satu cara pengangkutan pejalan kaki melalui sebuah Ban. Bahan-bahan yang digunakan dalam pakej handrail perlu mempertimbangkan Keselamatan Reka bentuk seni bina dan penyelarasan. Bahan-bahan yang biasa digunakan di pasaran adalah bijirin kayu plat Handrail Panel aluminium dan keluli tahan karat.  Dan handrail tangga atau Lif adalah lebih luas digunakan.

Lif dan Handrail aluminium Panel Panel Cladding aluminium atipikal diutamakan dan produk aluminium Panel kayu bijirin, melalui padanan warna, eskalator ini dan bahagian-bahagian lain boleh sambung bersama-sama, supaya garisan ruang dalaman kelihatan kefasihan dan integriti.

Bijirin kayu Panel aluminium Handrail digunakan pemasangan yang lancar, sistem rangka kerja yang bersambung terus dengan panel aluminium untuk memastikan kestabilan, dan akan tidak mudah untuk jatuh dan boleh direka untuk menjadi kereta kebal ringan yang berbeza, kesan hiasan adalah sangat baik. Bijirin kayu panel aluminium menjadi bahan hiasan perlindungan alam sekitar yang baru dan pada masa kini lebih banyak dan lebih banyak projek-projek menggunakan panel aluminium bijirin kayu dalam hiasan dalaman dan luaran yang moden.


Tanda kurung 1、SteelWood grain Handrail Aluminum Panel-1.jpg


2、expansion skru


3、Self-menoreh skru


4、Angel keluli


5、Countersunk rivet


Tanda kurung 6、alum


7、Aluminum panel

Wood grain Handrail Aluminum Panel-2.jpg


DSCN9649.JPG DSCN9651.JPG IMG_2774.JPG

IMG_2787.JPG  IMG_2788.JPG
15联系方式2.jpg


Siasatan