Panel dinding kayu bijirin aluminium

Panel dinding kayu bijirin aluminium

Spesifikasi: tersuai

Ketebalan: biasanya 1.5-3.0 mm

Rawatan permukaan: pemindahan haba percetakan

Bahan mentah: aloi aluminium 1100, 3003, 5257, siri 6061

Negara asal: Guangdong China

Maklumat produk

Bahan binaan Guangdong Bahe Co, Ltd telah berdedikasi inovasi sebagai satu petanda yang penting pembangunan Syarikat. Kami memperkenalkan bijirin kayu Itali pemindahan teknologi, mengendali dan membangunkan personaliti berbeza daripada produk panel aluminium dinding kayu bijirin. Corak cantik yang bermutu tinggi, warna tekstur memakai corak yang realistik, pepejal, memenuhi permintaan pasaran untuk bijirin kayu dinding aluminium panel dan menggalakkan pembangunan industri.

Fungsi utama kayu bijirin Panel dinding aluminium adalah kesan hiasan dalam bangunan. Ia boleh melindungi dinding, meningkatkan ruggedness dinding, ketahanan, memanjangkan jangka hayat dinding serta mempertingkatkan penggunaan fungsi dinding. Panel aluminium dinding kayu bijirin juga boleh meningkatkan dinding penebat dan penebat bunyi kapasiti, meningkatkan kesan seni bangunan, mencantikkan alam sekitar. Pemasangan mudah, sangat boleh memendekkan tempoh hiasan bangunan.

Bijirin kayu panel aluminium menjadi bahan hiasan perlindungan alam sekitar yang baru dan pada masa kini lebih banyak dan lebih banyak projek-projek menggunakan panel aluminium bijirin kayu dalam hiasan dalaman dan luaran yang moden.


5 节点图标题.png

Tanda kurung 1、SteelWood grain Aluminum Wall Panel-1.jpg


2、expansion skru


3、Self-menoreh skru


4、Angel keluli


5、Countersunk rivet


Tanda kurung 6、alum


7、Aluminum panel


Wood grain Aluminum Wall Panel-2.jpg


广州保利国际贸易中心7.JPG  广州保利国际贸易中心 (31).JPG
15联系方式2.jpg


Siasatan