Panel Siling Aluminium Kayu Kayu

Panel Siling Aluminium Kayu Kayu

Spesifikasi: disesuaikan

Ketebalan: biasanya 1.5-4.5mm

Rawatan Permukaan: percetakan pemindahan haba

Bahan mentah: aloi aluminium 1100, 3003, 5257, 6061 siri

Negara asal: Guangdong China

Maklumat produk

Kayu panel bijirin kayu aluminium keluar, yang membawa sentuhan warna-warna terang untuk bidang hiasan seni bina, menunjukkan perangai klasik yang elegan, biarkan orang mempunyai perasaan yang dekat. Warna bijirin kayu aluminium siling panel adalah bagus, kesannya adalah realistik dan dengan tekstur yang jelas, dalam visual cukup baik untuk dipadankan dengan kayu pepejal! Pada masa yang sama, ia boleh berdasarkan kepada keperluan sebenar pelanggan, yang terbuat dari benjolan, matte dan kesan lain, dalam rasa lebih dekat dengan kayu pepejal.

Kayu panel aluminium panel siling mempunyai penampilan elegan dan semula jadi, corak yang berwarna-warni dan pelbagai. Ia mempunyai banyak kelebihan daripada bahan kayu. Seperti bukti kebakaran, ketahanan kakisan, bukti acuan, ketegaran dan keamatan yang tinggi. Berat kayu panel aluminium siling berat adalah ringan, juga dengan ciri rintangan api, rintangan kelembapan, dan pemasangan dan penyelenggaraan juga sangat mudah, menjimatkan banyak kos penyelenggaraan. Ia dapat mengekalkan warna terakhir selama 10 hingga 15 tahun.

Kayu aluminium panel biji aluminium Bahe melalui teknologi pemindahan haba, bijirin kayu akan dicetak pada lapisan panel aluminium bersalut. Dengan kualiti yang sangat baik, tekstur yang realistik, memakai corak yang kuat, teknologi rawatan permukaan yang berpanjangan tinggi dapat mengekalkan kecerahan yang berkekalan.


1: Pendakap keluli Kayu bulat Aluminium siling panel-1.jpg


2: Skru pengembangan


3: Skru sendiri mengetuk


4: Keluli sudut


5: Countersunk rivet


6: pendakap alum


7: Panel aluminium


Kayu alur Aluminium siling panel-2.jpg


虎门国际购物中心 (17).jpg虎门国际购物中心 (18).jpg
15 联系 方式 2.jpg


Siasatan