Panel aluminium berlubang

Panel aluminium berlubang

Spesifikasi: disesuaikan

Ketebalan: biasanya 1.5-2.5mm

Rawatan permukaan: serbuk poliester bersalut, PVDF bersalut,

Bahan mentah: aloi aluminium 1100, 3003, 5257, 6061 siri

Negara asal: Guangdong China

Maklumat produk

Panel Aluminium berlubang digunakan secara meluas dalam dinding tirai luaran dan hiasan dalaman, ia membolehkan bangunan meningkatkan unsur-unsur bergerak serta memberi kesan yang baik pada pencahayaan mendadak dalaman dan mempamerkan prestasi corak yang sangat baik Memandangkan prestasi alam sekitar yang unggul dan keplastikan yang mana bahan bangunan lain tidak boleh diganti, ia dicari oleh arkitek.

Bahe bangunan bahan-bahan syarikat yang diimport Jerman mesin CNC menumbuk automatik, dengan mudah boleh mencapai berlubang panel aluminium pelbagai pemprosesan bentuk lubang kompleks, untuk memenuhi pelanggan menumbuk panel aluminium pelbagai lubang, aperture tidak teratur, keperluan lubang kecerunan, sambil memastikan ketepatan pukulan pemprosesan, tahap kepuasan yang paling besar untuk memenuhi piawaian reka bentuk seni bina yang tinggi, ungkapan penuh reka bentuk seni bina reka bentuk inovatif. Permukaan licin dan sejuk dibuat saiz besar plat. Pada masa yang sama menumbuk panel aluminium dengan peralatan pemprosesan canggih, kecekapan kerja berkelajuan tinggi, dapat memastikan kitaran pengeluaran aluminium berlubang dan kemajuan projek.

Pemodelan Panel Aluminium berlubang boleh dipelbagaikan, dengan kapas menyerap bunyi di belakang, kesannya akan lebih baik. Panel Alumunium Aluminium berlubang digunakan secara meluas dalam pejabat, pusat membeli-belah, bilik persidangan, bilik eksperimen, dewan pameran dan tempat-tempat lain kerana ciri-ciri penyerap bunyi.


1, M8 menggigit tiang Panel aluminium berlubang-1.jpg

2, Mengangkat lugs

3, pendakap Alum

4, Countersunk rivet

5, skru penggerudian diri

Aluminium 6,1.0mm

Panel aluminium bersudut 7,2.0mm

8, dindingPanel aluminium berlubang-2.jpg


2.jpgIMG_2015.JPG

IMG_3007.JPGIMG_5931.jpg
15 联系 方式 2.jpg


Siasatan