Corak Pencetakan Aluminium Panel

Corak Pencetakan Aluminium Panel

Spesifikasi: disesuaikan

Ketebalan: biasanya 2.5-6.0mm

Rawatan permukaan: serbuk poliester bersalut, PVDF bersalut, percetakan pemindahan haba, rawatan kesan marmar

Bahan mentah: aloi aluminium 1100, 3003, 5257, 6061 siri

Negara asal: Guangdong China

Maklumat produk

Corak Panel aluminium bercetak adalah produk seni yang lain selepas panel aluminium berlubang, panel pelekap aluminium atipikal keluar, ia terutamanya merangkumi permukaan hiasan, penampilannya indah, corak kaya dan tekstur warna realistik dan jelas, yang bertemu keperluan ungkapan artistik yang berbeza dari hiasan seni bina. Melalui corak reka bentuk dinding untuk pemprosesan segmentasi dan pemasangan splicing, ia mencapai kesan corak kawasan yang besar.

Lembaran logam percetakan Corak Aluminium Panel sama seperti jenis aluminium panel lain, lenturan logam boleh diproses menjadi pelbagai bentuk kompleks.

Peralatan pemprosesan maju Bahe, bahan dan teknologi dewasa, boleh memenuhi projek-projek pembinaan yang berbeza pada panel aluminium yang diperlukan pencetakan elemen seni, pada masa yang sama, corak permukaan lebih terperinci dan berkekalan.

Untuk rawatan permukaan Aluminium Panel Percetakan Corak, terlebih dahulu kami akan menyembur cat asas untuk lapisan pertama, kemudian melalui teknologi pemindahan haba lapisan corak yang diinginkan ke panel aluminium. Ia boleh merancang corak secara bebas, ia digunakan secara meluas dalam hiasan moden kerana ia mempunyai ciri fleksibel dan unik.


1: Keel menggosok Corak Percetakan Aluminium Panel-1.jpg


2: Pendakap alum


3: Skru penggerudian diri


4: Countersunk rivet


5: panel aluminium 2.0mm


13 我们 的 工厂 3.jpg


15 联系 方式 2.jpg


Siasatan