Cangkuk pada Panel aluminium

Cangkuk pada Panel aluminium

Spesifikasi: tersuai

Ketebalan: biasanya 1.5-3.0 mm

Rawatan permukaan: bersalut lapisan serbuk poliester, PVDF bersalut, pemindahan haba percetakan, marmar kesan rawatan

Bahan mentah: aloi aluminium 1100, 3003, 5257, siri 6061

Negara asal: Guangdong China

Maklumat produk

Cangkuk pada aluminium Panel permukaan adalah rata, dengan struktur cangkuk terjungkir selari sehala. Dalam Panel bersama teratur melalui terjungkir, jenis panel bumbung aluminium dalaman. Ianya dengan permukaan yang licin, unidirectional selari ketagih terjungkir struktur dan reka bentuk yang unik, ia dapat juga kawalan aktiviti antara plat dan memastikan jurang antara plat rapat adalah rata dan licin. Setiap keping panel Permatang adalah jelas, lebar yang berbeza boleh mencapai pelbagai kombinasi.

Sistem produk cangkuk pada Panel aluminium adalah berstruktur, bermurah hati dan susunan yang padat, ia mampu meningkatkan Ruang tontonan, merasakan semangat moden. Ianya dengan ciri kalis api, kelebihan anti-karat, kelembapan-bukti, dan pemasangan mudah dan pemasangan, pembinaan mudah dan penyelenggaraan.

Warna yang boleh disesuaikan dan panel cladding berlubang cangkuk pada dalaman aluminium digunakan secara meluas dalam ruang pejabat yang tinggi, hospital, Lapangan Terbang, Kelab-kelab, Bank, Pusat membeli-belah, Bilik Persidangan, Bilik eksperimen, Dewan Pameran dan tempat-tempat lain.


tiang gantung 1、8mmHook On Aluminum Panel-1.jpg


2、Hanging bahagian terjungkir utama 50


3、Hanging bahagian cangkuk pada terjungkir


4、50 utama terjungkir


5、Z-shape terjungkir


6、Hook aluminium panel siling

Hook On Aluminum Panel-2.jpg


IMG_6033.jpg  IMG_6132.jpg

广州云峰珠宝城.jpg  深圳滨海医院 (16).jpg
15联系方式2.jpg


Siasatan