Panel Cladding aluminium lajur

Panel Cladding aluminium lajur

Spesifikasi: tersuai

Ketebalan: biasanya 2.0-3.0 mm

Rawatan permukaan: bersalut lapisan serbuk poliester, PVDF bersalut, pemindahan haba percetakan, marmar kesan rawatan

Bahan mentah: aloi aluminium 1100, 3003, 5257, siri 6061

Negara asal: Guangdong China

Maklumat produk

Panel Cladding aluminium kolum disesuaikan untuk menjadi tonggak hiasan dalaman dan luaran. Kolum aluminium cladding panel adalah bahan baik berbentuk Arka plat. Ia boleh memenuhi keperluan Reka bentuk dalam pelbagai bentuk dan corak. Ia tidak boleh dan bukan bahan-bahan lain sebagai karekternya yang dikitar semula dan tiada mudarat kepada alam sekitar. Selain itu, pemasangan produk yang telah seamed dan lancar dengan cara ini, dan memastikan jurang antara plat rapat adalah rata dan licin.

Panel cladding aluminium ruangan dalaman adalah bahagian utama hiasan dalaman, disebabkan oleh kekangan bahan marble tradisional, untuk ruangan gaya hiasan membosankan, tiang panel cladding aluminium ketukangan logam dengan warna-warna yang kaya sempurna menyelesaikan masalah ini. Jadi dengan prestasi alam sekitar rumah dan pemodelan proses, panel cladding kolum aluminium digunakan secara meluas. Mengikut keperluan Reka bentuk yang berbeza, ia boleh diproses menjadi spesifikasi yang berbeza dan permukaan, lubang bentuk, corak dan sempurna kesan cahaya.

Panel aluminium tunggak dalaman adalah untuk mencapai jalan sempurna arc, bentuk, Reka bentuk rongga. Sehingga 4 meter panjang dan lebar 1.5 meter, panel boleh dibahagikan kepada cerapan, satu pertiga, satu perempat daripada Lembaga mengikut keperluan hiasan Reka bentuk dalaman yang berbeza.


1、POP rivetColumn Aluminum Cladding Panel-1.jpg

Tanda kurung 2、alum

3、Foam

4、Aluminum cladding panel

5、Self-menoreh skru

6、sealant

Tiub keluli 7、Square

8、Angel sleel

9、set skru

10、expansion skruColumn Aluminum Cladding Panel-2.jpg


IMG_0560.JPG  IMG_3169.JPGIMG_9893.JPG  包柱铝蜂窝铝板3 - 副本.jpg
15联系方式2.jpgSiasatan