Atypical Aluminium Cladding Panel

Atypical Aluminium Cladding Panel

Atypical Aluminium Cladding Panel

Spesifikasi: disesuaikan

Ketebalan: biasanya 2.0-3.0mm

Rawatan permukaan: serbuk poliester bersalut, PVDF bersalut, percetakan pemindahan haba, rawatan kesan marmar

Bahan mentah: aloi aluminium 1100, 3003, 5257, 6061 siri

Negara asal: Guangdong China

Maklumat produk

Atypical Aluminium Cladding Panels adalah berdasarkan kepada keperluan reka bentuk projek, menggunakan peralatan pemesinan ketepatan, melalui pemotongan, meratakan, lenturan, slotted, sudut terpasang, kimpalan, proses penggilapan dan penyemburan, dibuat setiap sekeping panel pelapik aluminium atipikal. Melalui perisian untuk membina struktur yang sepadan, kirakan parameter saiz, dan kemudian berpecah menjadi helaian yang boleh dipakai, kemudian dipasang.

Panel aluminium model dengan gaya reka bentuk yang unik, struktur, rawak, bentuk yang berbeza. Penyepaduan ciri-ciri hiasan moden dan pengertian masa yang panjang, supaya intipati panel pelapisan aluminium Atypical sepenuhnya digambarkan.

Kerana gaya unik dalam reka bentuk dan bentuk yang berbeza-beza, Atypical Aluminium Cladding Panel telah menjadi bahan hiasan reka bentuk gaya bebas untuk pembinaan dalaman dan luaran berskala besar baru. Ia digunakan secara meluas dalam dinding luaran dan hiasan dalaman.

Bentuk pelbagai Atypical Aluminium Cladding Panel sesuai untuk pelbagai bangunan di dalam dan di luar dinding hiasan, fasad lobi, tiang, elevatorside, pembungkusan balkoni, tanda-tanda pengiklanan, hiasan siling dalaman.


5 节点 图 标题 .png

1, pop rivet Atypical Aluminium Cladding Panel-1.jpg

2, pendakap Alum

3, buih

4, panel pelapik aluminium

5, Skru sendiri mengetuk

6, Sealant

7, tiub keluli Square

8, keluli malaikat

9, Tetapkan skru

10, Skru pengembangan


Atypical Aluminum Cladding Panel-2.jpg


2.jpg5.jpg

IMG_8197.JPG封面 .jpg广州五号停机坪 (9).jpg
15 联系 方式 2.jpg


Siasatan