Panel aluminium anodized

Panel aluminium anodized

Spesifikasi: tersuai

Ketebalan: biasanya 1.5-3.0 mm

Rawatan permukaan: Pengoksidaan Anodic rawatan

Bahan mentah: aloi aluminium 1100, 3003, 5257, siri 6061

Negara asal: Guangdong China

Maklumat produk

Panel anodized aluminium, melalui elektrolisis elektrolit pengalir asid membentuk di katod logam permukaan dicetuskan aluminium, dihasilkan secara semula jadi tebal dan halus alumina lapisan pelindung filem, yang bukan satu lapisan tambahan, lapisan oksida filem tidak akan jatuh. Ia memerlukan teknologi tinggi untuk menjadikan setiap kepingan aluminium anodized panel.

Teknologi rawatan permukaan aluminium anodized panel ini berbeza daripada teknologi lukisan biasa, ia adalah melalui arus elektrik untuk membuat elektrolisis pengalir elektrolit berasid, supaya katod diperbuat daripada aluminium logam permukaan pengoksidaan, dalam aluminium yang permukaan, ia akan bertambah tebal lapisan filem pelindung alumina halus, lapisan oksida filem ini bukanlah tambahan lapisan, akan tidak jatuh.

Panel aluminium Anodized dengan perasaan logam yang kukuh, dan rawatan katod penampilan panel aluminium adalah kekerasan yang tinggi, sehingga permata-gred dan tahan calar, venir aluminium Anodized mempunyai kuat anti pencemaran: perlindungan senang bersih, sederhana, tidak cap jari, mudah Kering, tiada kakisan yang mottled.

Berbanding lain-lain panel cladding aluminium dalaman, ia akan menjadi lebih mewah dan digunakan di mewah kamar, Lapangan Terbang, Bilik Persidangan, Dewan Pameran dan tempat-tempat lain.


1、POP rivetAnodized Aluminum Panel-1.jpg

Tanda kurung 2、alum

3、Foam

4、Aluminum cladding panel

5、Self-menoreh skru

6、sealant

Tiub keluli 7、Square

8、Angel keluli

9、set skru

10、expansion skru
Anodized Aluminum Panel-2.jpg


888A0750.jpg  广州万达广场 (8).jpg

IMG_6744.JPG  广州云峰珠宝城 (16).jpg
15联系方式2.jpg


Siasatan