Aluminium pusingan Tube

Aluminium pusingan Tube

Spesifikasi: tersuai

Ketebalan: tersuai

Rawatan permukaan: lapisan serbuk poliester bersalut, PVDF bersalut, pemindahan haba yang cetak.

Bahan mentah: aloi aluminium 1100, 3003, 5257, siri 6061

Negara asal: Guangdong China

Maklumat produk

3 产品特征标题.png

Aluminium pusingan tiub adalah produk perlindungan alam sekitar jenis baru. Ia telah mendapat populariti tinggi daripada pasaran disebabkan bentuk bulat, pemasangan yang terbuka dan fleksibel Reka bentuknya, bebas menetapkan ruang dan aturan yang fleksibel. Saiz dan warna adalah berdasarkan keperluan anda. Ianya meluas digunakan di stesen keretapi bawah tanah, Stesen-stesen keretapi, Lapangan Terbang, membeli-belah Pusat membeli-belah, dan sebagainya.

Tiub bulat aluminium mempunyai ciri-ciri keringanannya dan terbuka wawasan. Ia sesuai untuk menghias tempat besar, boleh membuatkan Ruang lebih cerah dan lembut. Terdapat stereoskopik sensasi kerana bentuknya yang khas. Pada awal abad ke-21, Reka bentuk mencari tempat Tempahan awam itu dihiasi dengan siling tradisional, tiada Penyaman berjalan, tiada cahaya terang, jadi aluminium pusingan tiub muncul apabila diperlukan.

Aluminium tiub bulat diproses oleh extruding, dengan garis lurus, kekerasan yang kukuh dan mantap pembinaan. Ia adalah popular digunakan di kolam untuk watak windproof.

5 节点图标题.png

tiang gantung 1、8mmaluminum round tube-1.jpg


Terjungkir 2、Pipk


3、6mm bolt dan nut


4、50 pusingan paip


Perlindungan 5、Side
aluminum round tube-2.jpg


封面.jpg 开平东汇城.jpg 开平东汇城2.jpg

开平东汇城 (5).jpg 广州保利国际贸易中心 (48).jpg

开平东汇城3.jpg 11 我们的工厂标题.jpg
Siasatan