Tiub segi empat tepat aluminium

Tiub segi empat tepat aluminium

Spesifikasi: tersuai

Ketebalan: tersuai

Rawatan permukaan: lapisan serbuk poliester bersalut, PVDF bersalut, pemindahan haba yang cetak.

Bahan mentah: aloi aluminium 1100, 3003, 5257, siri 6061

Negara asal: Guangdong China

Maklumat produk

Tiub segi empat tepat aluminium dibuat dengan acuan yang memproses bahan mentah aluminium. Oleh kerana ia adalah produk mesra alam, ia menggalakkan oleh negara sektor bahan-bahan pembinaan. Pemasangan adalah fleksibel dan mudah, juga boleh pelbagai panel spesifikasi dan warna yang bercampur-campur. Memecahkan seterusnya gaya, membuat kesan fesyen lebih. Penyemperitan aluminium adalah popular di arkitek dan pereka bentuk kelebihan kekuatan yang tinggi dan kebolehan meluaskan, senang dipasang dan Hapus.

Tiub segi empat tepat aluminium digunakan dalam hiasan dinding luar. Terutamanya, ia digunakan secara meluas dalam membeli-belah, pusat hiburan, Dewan Pameran dan hotel, dan lain-lain.

Tiub segi empat tepat aluminium boleh fleksibel untuk melaraskan ketinggian, ia menunjukkan kesan yang berbeza mengikut pelbagai warna dan padanan lampu peranti. Tiub aluminium berbonjolan adalah lebih baik daripada aluminium berbentuk u siling kerana kekerasan dan ketahanan. Kesan pemasangan selesai kelihatan lebih banyak kesan stereoskopik dan elegan.


tiang gantung 1、8mm3aluminum rectangle tube.jpg


2、Hanging bahagian terjungkir utama 50


3、50 utama terjungkir


4、Hanging bahagian-bahagian yang profil aluminium celling


5、Profle aluminun celling


6、Cover广州市供销社3.jpg  广州市新图书馆3.jpg

广州市新图书馆10.jpg 广州市新图书馆15.jpg 广州太阳新天地6.jpg11 我们的工厂标题.jpgSiasatan