PVDF Coated Aluminum Honeycomb Panel

PVDF Coated Aluminum Honeycomb Panel

Spesifikasi: disesuaikan

Ketebalan: disesuaikan

Rawatan permukaan: PVDF bersalut, serbuk poliester bersalut, percetakan pemindahan hermal, rawatan kesan marmar

Bahan mentah: aloi aluminium 1100, 3003, 5257, 6061 siri

Negara asal: Guangdong China

Maklumat produk

PVDF Coated Aluminum Honeycomb Panel pembuatan teknologi adalah dari industri penerbangan. Ia adalah aplikasi secara meluas dalam hiasan dinding luaran dengan ketahanan dan kekuatan yang tinggi. Panel sarang lebah aluminium bukan sahaja tahan lama, tetapi juga mempunyai kebosanan yang sangat baik. Panel komposit silikon aluminium boleh dilipat dan fleksibel serta mempunyai prestasi pemprosesan yang baik. Selain itu, terdapat pelbagai pilihan rawatan permukaan untuk permintaan anda. Panel terutamanya menggunakan panel aluminium pra-bersalut fluorocarbon. Satu titik kritikal bagi panel aluminium bersalut fluorocarbon pra-roll ialah menggunakan teknik proses salutan roller berterusan, lapisan aluminium panel adalah penamat satu kali. Oleh itu, dengan lapisan yang sangat baik dalam salutan, kualiti yang positif, ia dapat mengekalkan dinding luar bangunan berwarna terang dalam tempoh masa yang panjang. Selepas masa yang lama terdedah kepada matahari dan hujan atau pencemaran gas sisa industri, jelas dapati bahawa

Panel aluminium salutan pra-roll lebih cerah dari panel aluminium salutan penyemburan, yang mempunyai daya tahan dan rintangan cuaca yang baik.

PVDF Coated Aluminum Honeycomb Panel: 1, api 2, tahan karat 3, perlindungan alam sekitar 4, darjah tinggi 5, mudah dibongkar dan dipasang.


PVDF Coated Aluminum Honeycomb Panel-1.jpg

PVDF Coated Aluminum Honeycomb Panel-2.jpg


FILE0000 (2369).jpgFILE0000 (2408). Jpg

蜂窝铝板.jpg氟碳蜂窝铝板.png广州云峰珠宝城 (11).jpg11 我们 的 工厂 标题 .jpg
Siasatan