Panel Honeycomb Aluminium Buluh

Panel Honeycomb Aluminium Buluh

Spesifikasi: disesuaikan

Ketebalan: disesuaikan

Rawatan Permukaan: Kompleks buluh

Bahan mentah: aloi aluminium 1100, 3003, 5257, 6061 siri

Negara asal: Guangdong China

Maklumat produk

3 产品 特征 标题 .png

Panel Honeycomb Aluminium Buluh adalah jenis baru bahan hiasan hijau. Panel aluminium dan bahan buluh digabungkan dengan sempurna melalui teknologi komposit maju Jerman dan sebatian sistem pelindung termoplastik berketumpatan tinggi, struktur produknya pepejal, dan tidak mudah untuk dilepaskan.

Berkenaan dengan alam semula jadi, perlindungan alam sekitar, menganjurkan hiasan hijau dan menekankan perkembangan mampan pada hari ini, panel sarang lebah aluminium buluh dengan ciri-ciri uniknya, kualiti dalaman yang sangat baik dan tekstur semula jadi yang menyenangkan, menjadi produk utama bahan hiasan moden.

Hijau Aluminium Honeycomb Panel, kembali ke kesan hiasan semulajadi, telah disukai oleh pembinaan domestik dan asing, digunakan secara meluas dalam hiasan seni bina. Bahe syarikat menyediakan papan buluh aluminium jalur buluh yang berbeza, spesifikasi ketebalan dan pemilihan gaya buluh, sesuai dengan ketebalan panel, ketebalan inti sarang lebah dan sebagainya, membuat panel sarang lebah aluminium yang disesuaikan. Ia adalah produk hiasan utama pada zaman moden dengan sifatnya dan ciri tidak berbahaya. Dengan prestasi cemerlang dalam penebat bunyi, penebat haba, tahan api dan rintangan angin yang tinggi, panel sarang lebah komposit aluminium telah digunakan secara meluas untuk hiasan dalaman dan luaran.


5 节点 图 标题 .png

1, M8 menggantung tiang Buluh Aluminium Honeycomb Panel-1.jpg


2, rivet


3, panel sarang lebah aluminium


4, Bersama


5, jalur aluminium khas


Buluh Aluminium Honeycomb Panel-2.jpg


4.jpg虎门国际购物中心 (19).jpg

虎门国际购物中心 (20).jpg深圳华润1234  (18).jpg竹铝蜂窝板.png11 我们 的 工厂 标题 .jpgSiasatan