Siling Keluli Galvanized Berlapis

Siling Keluli Galvanized Berlapis

Spesifikasi: disesuaikan

Ketebalan: biasanya 1.0-1.5mm

Rawatan permukaan: serbuk poliester bersalut, PVDF bersalut

Bahan mentah: aloi aluminium 1100, 3003, 5257, 6061 siri

Negara asal: Guangdong China

Maklumat produk

Siling keluli tergalvani berlubang adalah bermaruah, berstruktur, dengan kekerasan yang tinggi, kestabilan yang tinggi, dan tidak akan jatuh dengan masa. Sistem siling keluli tergalvani kelihatan tebal, dan dengan kelancaran yang tinggi. Ia mempunyai dua corak. Satu adalah jelas dan yang lain berlubang. Yang berlubang mempunyai gaya pusingan bulat, memegang persegi, lubang berhias prisma, segiempat tepat, lubang plum, dan lain-lain. Selain itu, ia boleh disesuaikan dengan spesifikasi dan warna.

Siling keluli tergalvani yang berlubang boleh ditutup permukaan serbuk bersalut, semburan cat atau cat pvdf bersalut. Orang boleh memilih cara cat yang sesuai berdasarkan persekitaran menggunakan sebenar.

Siling keluli tergelincir berlubang menduduki lebih banyak saham pasaran pada masa hadapan. Menurut strategi tenaga negara, plat keluli tergalvani digunakan secara meluas kerana penggunaan sumber besi dan plat keluli lebih baik daripada aluminium. Di pasaran antarabangsa, siling keluli tergalvani berlubang digunakan di tapak peringkat tinggi untuk permukaan yang cantik dan rata. Walaupun terdapat standard yang tinggi untuk hiasan siling, tetapi Silikon keluli tergelincir dan memenuhi permintaan.

Bahe syarikat mencabar teknik yang paling sukar untuk membuat siling rata dan kelihatan seperti cermin. Membuat siling dengan teknologi teratas, kemudahan pemprosesan yang baik dan pengalaman bertahun-tahun, produk syarikat Bahe boleh tahan uji masa.


Tiang gantung 1,8mm sfera keluli tergalvani siling-1.jpg

2, Hanging 50 keping utama


3,50 keel utama


4, Hanging bahagian-keel bentuk Z


5, Z-bentuk keel


6, Z-bentuk aluminium siling


sfera keluli tergalvani siling-2.jpg


钢板 天花 (1). Jpg

钢板天花 (2).JPG
16 联系 信息 3.jpg


Siasatan