Air setitik skrin siling

Air setitik skrin siling

Spesifikasi: tersuai

Ketebalan: biasanya 0.8-1.2 mm

Rawatan permukaan: lapisan serbuk poliester bersalut, pemindahan haba percetakan

Bahan mentah: aloi aluminium 1100, 3003, 5257, siri 6061

Negara asal: Guangdong China

Maklumat produk

Siling skrin air jatuh suka udara raindrops indah. Struktur adalah mudah, ia dibuat daripada aluminium dengan membentuk penyemperitan, sukar dan straightness yang baik. Pemasangan struktur adalah terjungkir klip dalam struktur. Siling logam ini linear mempunyai kelebihan unitive ketinggian, susunan yang teratur dan struktur lutsinar. Ianya biasanya diguna pakai untuk membeli-belah.

Siling skrin jatuh air mempunyai sistem pemasangan yang mudah, ia adalah mudah untuk pemasangan dan pembaikan peralatan fire-Fighting ' hided, peralatan Penyaman udara dan lampu peranti. Siling jenis ini digunakan secara meluas di tempat awam dan terbuka, seperti Stesen metro, pasar raya, Lapangan Terbang, Hiburan, Dewan Pameran dan sebagainya.

Siling skrin jatuh air mempunyai kelebihan daripada garisan yang jelas, terang sistem, pelbagai warna dan rasa visi yang kukuh. Ia boleh disesuaikan untuk ketinggian yang berbeza berdasarkan keperluan anda.

Syarikat Bahe membuat jatuh siling skrin yang fleksibel untuk mengekalkan air yang menakjubkan. Siling boleh menyembunyikan terjungkir dan kemudahan-kemudahan lain yang membuat kesan yang ringkas dan bergaya.


water drop screen ceiling-1.jpgwater drop screen ceiling-2.jpg


广州保利国际贸易中心4.JPG 广州保利国际贸易中心8.jpg

Siasatan