Siling aluminium berbentuk S

Siling aluminium berbentuk S

Spesifikasi: Lebar s300 mm

Ketebalan: biasanya 0.8-1.2mm

Rawatan permukaan: serbuk poliester bersalut

Bahan mentah: aloi aluminium 1100, 3003, 5257, 6061 siri

Negara asal: Guangdong China

Maklumat produk

Siling aluminium yang berbentuk S mempunyai reka bentuk yang unik, kesan visual 3D yang lebih kuat, menggunakan keel tahan angin khusus untuk pemasangan, setiap klip direka untuk menjadi angin. Ia tahan lama dan lebih sesuai untuk hiasan luaran, terutamanya untuk stesen minyak. Siling jalur aluminium mempunyai ciri penebat haba, bukti acuan dan ringan.

Siling aluminium yang berbentuk s mempunyai bahan mentah aloi yang baik dan ketepatan tinggi untuk menjadikan permukaan panel lebih rata. Tambahan pula, cat jenama antarabangsa boleh memastikan kesan siling dan seumur hidup. Ia juga boleh dipanggil siling angin aluminium angin, yang sering digunakan di stesen minyak, kerana ia mempunyai ciri-ciri kebakaran, ringan dan sistem pemasangan mantap.

Siling aluminium berbentuk s yang digunakan secara meluas di stesen minyak, stesen bas, lapangan terbang dan pusat membeli-belah. Adalah sesuai untuk digunakan di tempat awam yang besar dan terbuka. Kesan selesai yang tidak memenuhi syarat mungkin disebabkan oleh panel atau lekukan yang buruk, jadi penting untuk menganalisis panel kualiti dan sistem pemasangan yang baik. Bahe syarikat boleh memenuhi permintaan standard yang tinggi.


1, M8 tiang gantung bergalvani s-aluminium berbentuk siling-1.jpg


2, Hanging 50 mian keel


3, S-bentuk keel


4,50 keel utama


5, Hanging bahagian-keel bentuk S


6, S-bentuk Aluminium celling


s-aluminium berbentuk siling-2.jpg


221462627330726584.jpgIMG_6128.JPG

IMG_6137.JPG汽车加油站 (2).JPG

Siasatan