Panel Cladding Honeycomb aluminium

Panel Cladding Honeycomb aluminium

BAHE bangunan bahan Co., Ltd. berkualiti aluminium honeycomb cladding panel untuk architucture di luar dinding & dinding dalaman hiasan, pengangkutan & limbungan industri. Aluminium honeycomb panel adalah satu panel sandwich yang terikat dengan bahan muka dan dengan aluminium teras antara kira-kira aluminium. Ia menawarkan prestasi baik kebakaran dan sifat-sifat mekanikal yang tinggi.

Maklumat produk


SPESIFIKASI

BAHE bangunan bahan Co., Ltd. berkualiti aluminium honeycomb cladding panel untuk architucture di luar dinding & dinding dalaman hiasan, pengangkutan & limbungan industri. Aluminium honeycomb panel adalah satu panel sandwich yang terikat dengan bahan muka dan dengan aluminium teras antara kira-kira aluminium. Ia menawarkan prestasi baik kebakaran dan sifat-sifat mekanikal yang tinggi.aluminum-honeycomb-cladding-panel-1.jpg

aluminum-honeycomb-cladding-panel-2.jpg


Bahan muka: aloi aluminium atau keluli tahan karat

Ketebalan: 5mm ~ 100mm

Saiz: boleh disesuaikan (max-saiz: 2000 x 3000mm)

Selesai: fluorocarbon, lapisan, cermin, anodized, woodgrain, percetakan, corak batuPROSES & KUALITI

SIJIL ISO9001:2008

BAHE telah selesai banyak projek-projek bangunan tersebut, Mesyuarat Bilik, dinding yang cemerlang, hoteml yang menggunakan aluminium honeycomb panel bunyi akustik & haba penebat penyelesaian.PACKAING & PENGHANTARAN

Pakej: kotak Papan lapis inlined perlindungan melalui borang

leadtime: 7 ~ 15 hari bekerja atau bergantung pada kualiti produk


SYARIKAT KAMI

Penyelesaian BAHE adalah seorang kontraktor logam senibina dan fabricator beroperasi kebanyakannya di Guangdong China. BAHE telah ditubuhkan pada tahun 2010 dan sejak itu membina berikut yang pernah lebih besar daripada ustomers setia. Misi BAHE ini adalah untuk membawa lama dunia ketukangan dan premisnya perhatian terperinci untuk setiap projek yang ia bertanggungjawab. BAHE gravitates ke arah projek yang kebanyakan syarikat-syarikat lain menjauhkan diri daripada. BAHE tidak melihat kelantangan besar, projek-projek yang berulang, tetapi agak sederhana saiz projek yang memerlukan penghargaan besar untuk visi pereka.

 

Penyelesaian BAHE pelanggan biasa adalah kontraktor am dan rakan-rakan sub-kontraktor dan fabricators yang mempunyai keinginan untuk berkhidmat pelanggan-pelanggan mereka sendiri dengan produk terbaik mutlak mungkin, membawa mereka ke BAHE penyelesaian bagi item-item tertentu yang memerlukan bantuan perhatian khusus.


Siasatan