Siling Grille Aluminium Square

Siling Grille Aluminium Square

Spesifikasi: H30, H40, H50mm

Ketebalan: biasanya 0.3-0.5mm

Rawatan permukaan: serbuk poliester bersalut, percetakan pemindahan haba

Bahan mentah: aloi aluminium 1100, 3003, 5257, 6061 siri

Negara asal: Guangdong China

Maklumat produk

Siling aluminium persegi aluminium terdiri daripada tiang utama dan tiub tambahan untuk sambungan. Ia mempunyai pengudaraan yang baik, ketahanan api unggul, pemasangan mudah, struktur halus dan rasa ruang yang kuat. Siling sel hiasan terbuka boleh disesuaikan dengan spesifikasi dan warna. Ia sering digunakan di pejabat dan muzium komersial. Selepas pemasangan, siling gril logam cantik, berwarna-warni dan tahan lama digunakan.

Siling aluminium persegi aluminium mempunyai ciri-ciri berat ringan, sistem pengudaraan yang sangat baik, tahan api yang baik, pembinaan dan lapisan yang jelas, kesan penglihatan terbuka, pelbagai warna dan ketahanan. Siling aluminium persegi aluminium fleksibel untuk memasang ketinggian yang berbeza, tambahan pula, siling aluminium persegi aluminium boleh dipadankan dengan sempurna dengan siling aluminium klip aluminium dan siling aluminium.

Siling aluminium persegi aluminium digunakan secara meluas dalam pusat membeli-belah, restoran, pasaraya dan pusat hiburan, dsb.


Tiang gantung 1,8mm

aluminium square grille siling-1.jpg


2, Hanging 50 keping utama


3,50 keel utama


4, Gantung bahagian gird


5, Grid celling
aluminium square grille siling-2.jpg


4.jpg惠州华贸中心5.JPG

惠州华贸中心6.JPG惠州华贸中心7.JPG


9 合作 伙伴 标题 .jpg


Siasatan