Lapisan dalam Metal False Ceiling

Lapisan dalam Metal False Ceiling

Spesifikasi: 300 * 300 600 * 600 600 * 1200 300 * 1200 mm Atau disesuaikan

Ketebalan: biasanya 0.5-1.2mm

Rawatan permukaan: serbuk poliester bersalut

Bahan mentah: aloi aluminium 1100, 3003, 5257, 6061 siri

Negara asal: Guangdong China

Maklumat produk

3 产品 特征 标题 .png

Siling logam palsu yang terbuat dari aloi aluminium berkualiti tinggi, penggunaan proses penomboran dan pemetakan mampatan bahan canggih untuk memastikan kestabilan bentuk aluminium panel siap, kebosanan dan ketepatan dimensi.

Spesifikasi panel boleh disesuaikan dan sama dengan ketebalan dan warna panel. Siling aluminium Lay-in mempunyai sistem pemasangan yang mudah, yang memberikan pelanggan penampilan yang kemas, mudah dan penuh dengan kesan siling perubahan.

Sebagai industri hiasan pembinaan sedang berkembang dengan pesat, siling palsu logam layari digunakan secara meluas di hospital, pejabat, tandas, makmal, lobi dan pusat hiburan, dan sebagainya. Berbanding dengan siling logam tradisional palsu, ia lebih rata dan mantap kesan pemasangan . Terdapat beberapa permintaan yang ketat untuk dipadankan dengan peralatan ringan dan peralatan memadam kebakaran untuk memastikan kesan piawai yang tinggi.

Bahe syarikat mempunyai penyelesaian sepenuhnya untuk projek pejabat yang memenangi anugerah. Bukan sahaja untuk mempertimbangkan pemasangan siling logam palsu, tetapi juga sepadan dengan sempurna dengan peranti udara, lampu, bolong, wayar elektrik dan peralatan pemadam kebakaran.

Bahe syarikat khusus dalam menghasilkan siling aluminium persegi. Terdapat beberapa penyelesaian untuk menawarkan perkhidmatan dan teknologi profesional.


5 节点 图 标题 .png

lay-in metal false ceiling.jpg


Tiang gantung 1,8mm


2, Gantung bahagian 50 kell utama


3,50 keel utama


4, Hanging segitiga segi tiga


5, segitiga keel


6, Kliping Aluminium dalam-dalamlay-in metal false ceiling-2.jpg


7 相关案例标题.png

IMG_8456.JPG

IMG_1792_副本.jpg

IMG_3677_ 副本 .jpg


9 合作 伙伴 标题 .jpg

10 合作 伙伴 2.jpg14 联系 信息 标题 .jpg


Siasatan