Sesekat melengkung aluminium siling

Sesekat melengkung aluminium siling

Spesifikasi: tersuai

Ketebalan: biasanya 2.0-3.0 mm

Rawatan permukaan: lapisan serbuk poliester bersalut, pemindahan haba percetakan

Bahan mentah: aloi aluminium 1100, 3003, 5257, siri 6061

Negara asal: Guangdong China

Maklumat produk

Siling melengkung sesekat aluminium mempunyai rupa yang cantik. Ia boleh digabungkan dengan gaya hiasan yang berbeza, mencipta kesan visual yang berbeza. Siling ini amat sesuai untuk siling dan hiasan dinding. Ianya mudah untuk memasang dan serasi dengan bahan-bahan lain. Siling logam sesekat adalah baki tunggakan Khas melengkung bentuknya, yang boleh disesuaikan untuk apa-apa kesan yang melengkung yang anda mahu. Ia boleh mendapatkan kesan artistik dan membuat bangunan yang lebih indah.

Siling melengkung sesekat aluminium digunakan secara meluas dalam hiasan dinding siling dan latar belakang. Kesan unik ini sesuai untuk membeli-belah dan Dewan pameran, dan sebagainya.

Berbanding panel cladding rata atipikal aluminium, siling melengkung sesekat aluminium menunjukkan kesan artistik mengikut spesifikasi yang berbeza dan panjang, membuat ruang roominess yang lebih banyak.

Sesekat melengkung aluminium siling boleh terdiri daripada gaya berbeza berdasarkan pilihan pelbagai warna. Kesan visual yang menakjubkan memenuhi konsep reka bentuk yang khas. Siling adalah popular dengan ciri-ciri pengudaraan fireproof, baik dan ketahanan.

Siling melengkung sesekat aluminium yang disyorkan oleh pereka dan muncul dalam tempahan Perancangan pembinaan.


tiang gantung 1、8mmcurved baffle aluminum ceiling-1.jpg


2、The terjungkir di U-shape aluminium sesekat


3、U-shape aluminium sesekat celling








curved baffle aluminum ceiling-2.jpg


4.jpg  广州市新图书馆 (3).jpg

广州市新图书馆7.jpg 广州太阳新天地3.jpg 广州太阳新天地4.jpg






Siasatan